Vanaf 7 november 2014 is de muziek- en poëzie-app Curvices te bezoeken als een permanente virtuele installatie in De Citadel, Den Bosch. De app is gratis te downloaden voor iOS (iPhone en iPad) of Android (alle andere telefoons en tablets) door onderstaande OR-code. De site is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur. De app is locatie-specifiek en werkt alleen indien je aanwezig bent op het terrein van De Citadel in Den Bosch, Nederland.

Curvices (2013) is een digitale applicatie, een virtuele poëzie- en geluidsinstallatie voor mobiele apparaten (muziek, poëzie, stem), Ines Cox & Lauren Grusenmeyer (ontwerp, animaties), Yvan Vander Sanden (softwareontwerp, realisatie), en Machiel Spaan (ruimtelijk ontwerp). De installatie is gebaseerd op tien gedichten uit de dichtbundel Curvices and Musicles van Rozalie Hirs. In opdracht van Klankenbos / Musica, Neerpelt, België, 2013. Met financiële steun van een Compositiebeurs 2012-2013 van Fonds Podiumkunsten. Curvices Den Bosch (2014) is een locatiesprcifieke versie van de app voor De Citadel, Den Bosch, Nederland, op verzoek van Bert Palinckx/ November Music, 2014.

[PDF Engels Curvices Den Bosch]
[PDF Nederlands Curvices Den Bosch]

Datum: 2014-11-07 tot nu
Tijd: 10:00-17:00 CET
Locatie: November Music, De Citadel, Den Bosch
Wereldpremière van de nieuwe versie van Curvices Den Bosch (2014-heden) speciaal geprogrammeerd voor locatiespecifiek gebruik in De Citadel, Den Bosch, Nederland. De app is gratis te downloaden via Google play en iTunes. Scan hiervoor bovenstaande QR-code.