Op 21 februari 2016 van 15:00-16:00 uur presenteren Rozalie Hirs en Lieke Marsman de tweede editie van PS Post Scriptum|Poëziesalon. De gasten zijn Astrid Lampe en Maartje Smits.

Rozalie en Lieke interviewen de gastdichters over hun poëtica en ideeën. De locatie is het internationale literatuurfestival Read My World, Tolhuistuin, Amsterdam. PS Post Scriptum|Poëziesalon is een initiatief van Rozalie Hirs.

Aanvang: 2016-02-21
Tijdstip: 15:00 uur
Locatie: Perdu, Kloveniersburgwal 86, Amsterdam
Uitvoerenden: Astrid Lampe, Maartje Smits (dichters), Lieke Marsman, Rozalie Hirs (redactie, presentatie)

***

Beste/ lieve dichter,

Afgelopen oktober organiseerden we een eerste bijeenkomst voor, door en met dichters (‘een soort vrijdagmiddagborrel, maar dan met inhoud, en niet per se op vrijdag’). Het was een interessante avond, en nu is het tijd voor een vervolg.

Bij deze zouden we je graag uitnodigen voor de 2e bijeenkomst, die plaats zal vinden op zondag 21 februari om 15:00 uur in Perdu, Amsterdam. We zullen in gesprek gaan met Astrid Lampe en Maartje Smits over hun werk, hun dichterschap, etcetera. Je bent welkom zelf ook je vragen voor hen voor te bereiden, maar dit hoeft niet. Daarna kunnen we iets drinken, en misschien zelfs samen eten of naar de VvL nieuwjaarsborrel. Mocht het je leuk lijken te komen, laat dit dan even weten via poeziesalon@gmail.com. Wil je uit ons adressenbestand, klik dan op de link onderaan deze e-mail. Het is goed mogelijk dat wij een aantal mensen vergeten zijn, dus stuur de uitnodiging vooral door aan al je collega-dichters.

Wat: P.S. Poëziesalon #2
Wanneer: 21 februari 2016, 15:00-16:00 uur
Waar: Perdu, Kloveniersburgwal 86 Amsterdam
Met: Astrid Lampe en Maartje Smits
Kosten: geen

Veel goeds!

Lieke Marsman
Rozalie Hirs